Archive for iunie 2011

Random + Giveaways

Iiiiiiiiiiiiiiiiin sfarsit imi merge si mie blogger, toata ziua a fost baaad(request).Iar n-am mai pus nimic, dar fara aparat ma simt fara maini, fara picioare :( deci nici vorba de unghii pentru un timp; am sa scriu, in schimb, zilele astea despre prima(si ultima) mea experienta cu Benzile Depilatoare Sesu, cum se mai comporta parul meu dupa tratamentul cu petrol, cate ceva despre unghii, experiente personale ca na, deaia suntem aici, sa ne povestim pataniile :))
Pana am sa primesc si eu confirmarea cu giveawayul pentru F80, am sa va insirui cateva concursuri care se desfasoara pe la noi ...

Gya ne ofera sansa de a castiga o trusa cu 28 de culori neutre. Informatii aici


Deia ne premiaza cu o pensula kabuki Miss Taylor de la Sigma. Detalii aici


Mirela Niculai ne invita pe pagina ei de facebook pentru a castiga un set de 7 pensule esentiale de la Sigma. Informatii aici

Kory ofera 6 oja marca Flormar! Pentru detalii intrati aici


Dia ne premiaza cu niste accesorii foarte dragute. Detalii aici



Ana Make-up pune in joc o trusa cu 120 de farduri si una cu 66 rujuri marca Fraulein38. Detalii aici

YouGorgeous tine un giveaway ce consta in 3 oje profesionale OPI. Mai multe aflati aici

Miu Miu pune si ea la bataie un set de pensule Sigma. Intrati aici



Destule, mult noroc :))

Adyna's 1 year anniversary giveaway!

Adyna organizeazaun giveaway cu 33 de premii puse in joc !!! La multi ani, Adyna !
Pentru informatii intrati aici



Sigma Beauty Travel E25

A fost o perioada in care eram innebunita dupa make-up, defapt si blogul l-am creat in scopul asta, insa cu timpul am inceput sa fiu mai interesata de produsele de ingrijire decat de cele de machiaj. Nu ca acum nu salivez dupa o 120, dar sa zicem ca nu mai sunt atat de crazy about it. In perioada aceea as fi adorat-o, dar asta nu inseamna ca acum n-o folosesc cu placere.
Cu vreo saptamana in urma sa aflu ca o voi primi, imi comandasem de la ELF pensula pentru blending, inainte folosind niste chestiute mici de la Avon :)); parca simteam ceva-ceva, asa am cum sa le compar:))
La o saptamana si ceva vine tata la mine si ma intreaba serios : "Ai cumva neamuri in America?" iar eu si mai serioasa : "Nu..", dupa care iar tata "Esti sigura-sigura? O matusa cu vreo mostenire ceva?:))" dupa care mi-a dat avizul si am inceput rad de situatie, tata nestiind despre ce e vorba. 
La cateva zile am plecat la Buzau cu pisssssiii sa luam pensula, ca la mine nu se gaseste serviciu vamal :-@ si ne-am plimbat putin si pe acolo ca nu gaseam posta. Anyway, dupa ce am intrebat pe cativa oameni am ajuns si acolo, am luat pensula, i-am aratat-o lui pisi si mai ca dadea in plans, gen "pentru asta m-ai plimbat atat?!!!!" daaaaaaar in primul rand ce nu face el pentru mine iar in al doilea rand cand vor intelege barbatii femeile si ca marimea nu conteaza?! :))
Dar ce sa mai spun, a meritat si tachinarea lui :)) iar acum gata cu povestea, sa incep review-ul propiu-zis:
  • este a doua pensula de blending pe care o detin, dar se deosebeste foarte mult de cea de la ELF (in afara lungimii manerului, fiindca e travel size); e mult mai stufoasa, iar perii sunt mult mai lungi. Si albi :))
  • n-ar fi o idee sa faca pensule pe marimea ochilor? I mean, e putin cam mare pentru pleoapele mele micute.. (glumeam, e absurd :)) )
  • m-am convins, inca o data, cat de importante sunt pensulele in ceea ce priveste un makeup reusit
  • chiar daca este pentru blending, am aplicat usor si pigmenti si farduri de pleoape
 Mmm n-am sa pun poze cu operele mele de arta, cel putin deocamdata, am incercat la inceput dar m-am lasat :)) Sper ca si Dia, castigatoare giveawayului, se bucura de pensula primita!
Zilele astea vreau sa iau iar legatura cu ei pentru F80, asa ca fiti pe faza :*

NOTD: Rozzz

As I said, am revenit cu un notd in culori vesele, de vara(defapt, o culoare vesela, de vara :)) ).
N-am cuvinte sa va spun caaaat de mult imi apreciez unghiile; mi-am pus toate prostiile pe ele, constructii din gel, tipsuri si gel, mai nou acryl, si ele mititelele rezista eroicc, tinand cond si de felul imi care mi le dadeam jos de cele mai multe ori (le rodeam, de plictiseala, la ore ...shame on me).
Well, m-am hotarat sa le las la marimea lor naturala, si cum nu puteam fi chiar atat de sigura de rezistenta lor, mi-am facut protectie din acryl, un strat suuuubtirel, numai asa, sa nu se rupa, ca nu mai am eu unghiile de asta vara sa-mi reziste juma' de centimetru doar cu gelul cu calciu de la Kallos(nu glumesc cu marimea, uitati-va mai jos,cred ca aveau si mai mult)...
Prea lungi, I know :))

Si asa arata acum ...


Am cam ~50 de oje, si nu cred ca le-am folosit de multe ori fiindca de cand am inceput sa pun unghii fac modelele permanente, din gel sau culori acrilice. Mie-mi place asa: cand am unghiile mici sa le fac in culori mai stridente, tipatoare, si model ff mic sau chiar deloc, iar cand am unghiile mari optez mai mult pentru forme diferite de french. De data asta m-am dat cu o nuanta superba de roz-bonbon de la Golden Rose, dada, Golden Rose, care mi s-a parut ca se aplica muuult mai bine decat una de la Seventeen ...:-?
S-a aplicat foarte frumos inca de la primul strat, fara dare, santulete sau cum vreti sa le spuneti, si tinand cont ca o am de ceva timp, nu s-a ingrosat deloc, dar aici mai depinde si de noroc.
Dupa cel de-al doilea strat am aplicat Lac acoperitor 2M Beauty. In descrierea lui,producatorii spun ca este creat pentru a impiedica ingalbenirea unghiilor cu gel sau acryl, insa eu l-am aplicat dupa ce mi s-a uscat oja, la fel si mama, care are unghiile naturale.
Ce pot sa spun e ca imi place la nebunie, da un luciu suupeeeeerb lacului de unghii si ofera si o rezistenta mare.eu am unghiile facute de vreo 4-5 zile si inca au acelasi luciu superb, iar oja nu a sarit deloc, la fel si strasurile, si nu ca ar influenta f mult ca am protectie din acryl, fiindca si manichiura mamei se prezinta la fel.


Va pup, s-aveti o zi buna:*

A little bit ashamed ...

Am primit mai devreme un comentariu care pe langa faptul ca ma "mustra", sa zic asa, mi-a imbunatatit ziua pe o parte .. N-am sa ma scuz acum ca am lipsit ca nu stiu ce, fiecare are probleme lui, dar pe mine in ultimul timp m-au cam "daramat" si nu am mai avut chef de nimic. 
Anyway, am sa incerc sa postez cat mai des, nu o spun din obligatie, dar am uitat cat de bine ma simteam cand terminam o postare,indiferent despre ce era, si dadeam refresh la pagina sa vad ce comentarii am primit, si mai citeam si reciteam putin ...
In cele din urma, mai incolo am sa pun unghiutele care le am acum+ review Lac acoperitor 2M beauty. Cum nu prea am mai facut cumparaturi in ultimul timp, decat un tonic si demachiant(dar probabil am sa le fac reviewuri si la acestea), voi scrie despre cum se comporta acum parul meu dupa ce l-am dat de vreo ...4 sau 5 ori cu petrol :)) siii mai gasesc eu
L.E. : am uitat de E25 de la Sigma, review + LOTD :">

Pupiiiiici :*:*:*


MOTD: Jason Mraz & Colbie Caillat - Lucky

( Jason )
Do you hear me,
I'm talking to you
Across the water across the deep blue ocean
Under the open sky, oh my, baby I'm trying

( Colbie )
Boy I hear you in my dreams
I feel your whisper across the sea
I keep you with me in my heart
You make it easier when life gets hard

( Refren )
I'm lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
Ooohh ooooh oooh oooh ooh ooh ooh ooh

They don't know how long it takes
Waiting for a love like this
Every time we say goodbye
I wish we had one more kiss
I'll wait for you I promise you, I will

I'm lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
Lucky we're in love every way
Lucky to have stayed where we have stayed
Lucky to be coming home someday

( Jason )
And so I'm sailing through the sea
To an island where we'll meet
You'll hear the music fill the air
I'll put a flower in your hair

( Colbie )
though the breezes through trees
Move so pretty you're all I see
As the world keeps spinning round
You hold me right here right now

( Refren )
I'm lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
I'm lucky we're in love every way
Lucky to have stayed where we have stayed
Lucky to be comïng home someday

Ooohh ooooh oooh oooh ooh ooh ooh ooh
Ooooh ooooh oooh oooh ooh ooh ooh ooh

 

1 iunie Giveaway by MicaNarcisa


MicaNarcisa organizeaza un concurs generos cu ocazia zilei de 1 Iunie si a deschiderii blogului ei de manichiura.

Giveaways by Iulia C.!

Iulia cea mica si cute, care ne trage mereu de urechi cand chiulim de pe blog si ne tine in buna dispozitie cu postarile ei, ne ofera acum doua giveawayuri mari si cute :X :


Giveaway 400 Followers!



Si cel de-al doilea giveaway, in colaborare cu Makeup Atelier Romania 


 Detalii aici http://suntfrumoasa.com/2011/06/giveaway-makeup-atelier/


Mult noroc!

Duminica...

|Am văzut|The social network |Am ascultat|Vama veche - Nu ne mai trageti pe dreapta |Am citit| Noul Cod Rutier pe intelesul tuturor :)) |Am făcut| Unghiiute  |Am mâncat| Sarmalutee |Am băut| Cappy |Am gândit| La viitor ... cand termina pisi armata, unde stam, unde dau la facultate, alea alea 8-> |M-am bucurat| De inca o zi petrecuta cu tine :x |M-am enervat| Am niste mancarimi insuportabile in talpi si palme de ceva timp, si maine ma duc la doctor X(  |Mi-am dorit| Sa am propiul salon, sa fac cursuri specializate in nail art |Click| mess/facebook/blogspot |M-am mirat| ce unghiute frumoase mi-am facut azi  :">


In realitate par... altfel ... :))


Noapte buna:*

Nail Art Designs

"Nu stiu altii cum sunt, dar ... " pe mine ma deprima vremea asta, ba calda,ba rece, si ma iau niste senzatii de moleseala de nu-mi vine sa ma ridic din pat... insa nu m-am putut abtine sa nu fac niste modele pentru unghii :"> :





(some of them are inspired by 2m beauty nail art magazine)
Am inceput sa lucrez si cu acryl, iar acestea sunt primele unghiute facute:


 Si, in cele din urma, am ridicat coletul de la Sigma, cu mini-pensula pentru o mini-me ca mineee :X:))
Inca nu am incercat-o, dar am vazut cateva concursuri de make-up pe aici deci sigur revin curand cu pareri.


Maine sper sa fiu mai vorbareata, deja am in plan cateva postari, mai trebuie doar sa le dezvolt :))

O zi frumoasa!:*

Duminica..

Preiau si eu tagul "zilelor", ma simt mai implinita cand stiu ca postez ceva in fiecare zi :)) ...

|Am văzut|The war at home |Am ascultat| Brad Paisley - She's everything |Am citit| Noul Cod Rutier pe intelesul tuturor :)) |Am făcut| Unghiiute  |Am mâncat| Cartofi frantuzesti |Am băut| Cappy |Am gândit| Ce fac maine la chimie ca am doar o notaa ?!?! |M-am bucurat| De inca o zi petrecuta cu tine :x |M-am enervat| fiindca maine am chimia  |Mi-am dorit| Sa fie vacanta |Click| mess/facebook/blogspot |M-am mirat| cat de cald estee!

Noapte buna:*


Giveaway by Luciana Sasu!

Iulia si Luciana Sasu organizeaza un giveaway cu produse de makeup profesionale.
Puteti castiga:
  1. Fond de ten MAC Studio Fix Fluid SPF 15 NC42
  2. Pensula MAC 275 Medium Angled Shading
  3. Pensula Professional Natural Dome Smudge Brush (Sephora Collection)
  4. Pensula DaVinci  Professional 38770
  5. Fond de ten crema Visign Creamy Delight Light Rose
  6. Fard Visign Glamour Eyes-Swizzle Rose
  7. Fard Visign Eyeshadow Soft Touch-Eternal Blue
  8. Fard Revecen Light Yellow
  9. Fard Revecen Deep Blue
  10. Fard Revecen Ultra Blue
  11. Fard Revecen Matt Mesa  

Va puteti inscrie aici .

Cand m-apuca 'sentimentalismele' ...

Nu mai e nevoie de descriere, melodia cuprinde tot ce poate insemna o femeie in viata unui barbat ... 
❤Brad Paisley❤
She's a yellow pair of running shoes
A holey pair of jeans
She looks great in cheap sunglasses
She looks great in anything
She's I want a piece of chocolate
Take me to a movie
She's I can't find a thing to wear
Now and then she's moody

She's a Saturn with a sunroof
With her brown hair a-blowing
She's a soft place to land
And a good feeling knowing
She's a warm conversation
That I wouldn't miss for nothing
She's a fighter when she's mad
And she's a lover when she's loving

[Chorus]
And she's everything I ever wanted
And everything I need
I talk about her, I go on and on and on
'Cause she's everything to me

She's a Saturday out on the town
And a church girl on Sunday
She's a cross around her neck
And a cuss word 'cause its Monday
She's a bubble bath and candles
Baby come and kiss me
She's a one glass of wine
And she's feeling kinda tipsy

She's the giver I wish I could be
And the stealer of the covers
She's a picture in my wallet
and my unborn children's mother
She's the hand that I'm holding
When I'm on my knees and praying
She's the answer to my prayer
And she's the song that I'm playing

[Repeat chorus]

She's the voice I love to hear
Someday when I'm ninety
She's that wooden rocking chair
I want rocking right beside me
Everyday that passes
I only love her more
Yeah, she's the one
That I'd lay down my own life for

And she's everything I ever wanted
And everything I need
She's everything to me
Yeah she's everything to me

Everything I ever wanted
And everything I need
She's everything to me 


 Noapte buna si ... iubiti-va mult ❤❤❤❤❤❤❤

Song name tag + Tag haios + Inspiration Blog Award

Song name tag primit de la Gya:

"Folosind numai titluri de piese ale UNUI SINGUR ARTIST sau TRUPE, raspundeti la urmatoarele intrebari. "

My life according to Enrique Iglesias




Are you a male or female? - "Little girl"

Describe Yourself - "Tired of being sorry"

How do you feel? - "Sans l'Ombre d'Un Remord"

Describe where you currently live/ Descrie unde locuiesti in prezent - "Callifornia callin "

If you could go anywhere, where would you go? - "Be With You"

Your favorite form of transportation - "Bailamos "

Your best friend? - "    Solo Me Importas Tu"

You and your best friend are - "Tu Y Yo"

What's the weather like? - "Do You Know?"

Favorite time of day - "Al Despertar"

If your life was a TV show what would it be called? - "Cuando Me Enamoro"

What is life to you? - "Revolución"

Your relationship - "Could I Have This Kiss Forever"

Your fear - "I Will Survive"

What is the best advice you have to give? - "To Love a Woman"

Thought for the day - "Time & Distance"

My motto - "Be Yourself"


Un tag haios, dupa cum am zis, primit de la Dia:

Pasii sunt :
1. Go to the fourth folder in your computer where you store your pictures. (nu trisati!)
2. Pick the fourth picture in that folder.
3. Explain the picture.
4. Tag 4 people to do the same.



Ce sa mai explic? Copiam Imi scriam tema in pauza:)) Acum ca am dat peste pozele astea,iar mi-a venit sa ma fac bruneta :))

Then:
1. Zi-mi ceva despre tine. Gen cum te cheama, cati ani ai…
Stanciu Cristina Maria,18 ani - 4 luni :))

2. Ai porecle? Care?
Cand eram mai mica foloseam un nickname dupa care ma si strigau colegii "Pikachuchu", apoi "Maya"(chiar nu mai tin minte de ce:)) ) iar acum il am pe pissi care imi spune in toate felurile :))

3. O melodie trista, una perfecta si 3 care iti plac mult.
Melodie perfecta THE GODFATHER THEME
Trei dintre melodiile care imi plac:
RIHANNA - ONLY GIRL
NB RIDAZ - LOST IN LOVE
OCEANA - CRY

4.Ai animal de casa? Care?
Dap, Lizuca
5. Daca ai avea un serial TV cum s-ar numi?
Viata cu Cris :))
6. Primul citat care-ti vine in minte. Nu trisa, fara Google!
"Vreau sa-ti intru-n sange, pricepi?"
7. Desenul animat preferat din copilarie:
Sharon Spitz
8. Iti place inghetata?
Nu.

9. Ce alt nume ti-ar placea sa ai, daca ai putea avea altul?
Tot Cristina :X

10. Zi-mi un banc!
- Când te uiţi cu un singur ochi la soacra ta?
- Când apeşi pe trăgaci.
 
 
Si in cele din urma,

Inspiration Blog Award

de la Iulia

Toate cele 3 le dau mai departe urmatoarelor:

Irinei

Byutzikai

Honey Bunny

Andreei

Castigatoarele giveawayului!!




A venit momentul sa aflam si castigatoarele primului meu giveaway.

Au fost 57 entry-uri, cu tot cu fetele inscrise de 2 ori.



Castigatoarea premiului I este :









Castigatoarea premiului II:







Felicitari fetelor, astept datele voastre!

Inca nu stiu ce sa fac cu cel de-al treilea premiu, din cele 3 fete una se ocupa si ea cu asa ceva, deci le las pe cele doua verisoare sa aleaga ele.



[am incercat sa filmez in timp ce ma "confruntam" cu random, dar nu prea mi-a iesit si m-am lasat ]

Random talk

Inca putin si voi extrage 3 fete norocoase...MULT NOROC!!

Pe langa asta, sunt putin dezamagita, si totusi nu prea ... s-au inscris destule fete, si sper ca vor mai reveni pe blog si ca nu au intrat doar de dragul giveawayului, dar uitandu-ma peste lista am gasit doar 3 fete din Ramnic, colega mea,verioara ei si inca o prietena. Mi-ar fi placut sa vad mai multe fete din orasul meu inscrise,dar asta e, poate pana la viitorul giveaway li se va mai dezvolta,sa zic asa, spiritul competitiv, si poate vor fi si premii care sa le atraga,e si asta o idee ...
In fine, cert e ca trebuie sa ma apuc de scris/verificat :)) maine voi posta lista, as vrea sa si filmez in timp ce aleg castigatoarele,sa nu existe replici, dar sa vad cum o merge. Al doilea premiu e deja impachetat, gata sa ajunga la destinatie:))
Dupa ce termin cu concursul pun blogul in constructie pentru cateva ore, vreau sa schimb cate ceva la el dar mi-a fost frica sa nu pierd ceva, la cat de zapacita sunt...