Let's talk about nails,baby + Kallos, or "icantlivewithoutyou" :))

Unghiile spun foarte multe despre o persoana, de la afectiuni de sanatate, pana la personalitate.
Americanii au ajuns la concluzia ca modul in care unghiile se sparg indica clar starea lor; astfel, daca crapa in partea de jos si se exfoliaza, ele se usuca, sunt fragile, deci au nevoie de hidratare; daca se cojesc la colturi, probabil sunt moi, slabe, si necesita aplicarea unui intaritor.
Pentru astfel de probleme, dar si pentru a inlatura efectul "yellow-nail", folosesc periodic uleiul de masline ( "bff"-ul unghiilor mele:)) ); nu e o maare inginerie sa-l aplici ... putin ulei fierbinte intr-un bol( fierbinte, adica putin mai caldut, atat de caldut incat sa nu ne oparim), apoi masez unghiile pana ce acesta se raceste.

Vitaminele A si E fac minuni, garantat, iar rezultatele se pot vedea si dupa prima utilizare. Petele albicioase, cauzate de lipsa vitaminei A, nuanta galbuie(deloc estetica :-&), exfolierea, dispar dupa utilizarea repetata a tratamentului.
Sa nu uitam ca unghiile "dau de gol" boli pulmonare sau ale rinichilor, anemia etc, uneori medicii luand in calcul si aspectul acestora pt stabilirea unui diagnostic. Asa caaaaa, let's take care of them :X
+Gel de constructie cu calciu si Lac protector 3 in 1

Pe langa uleiul de masline, care il aplic inainte sa incep manichiura propiu-zisa, mai folosesc aceste doua tratamente de la Kallos, care pur si simplu le ador! 

Gelul de constructie cu calciu
Descriere oficiala : "Folosind acest produs, vor dispărea striaţiile, vârfurile rupte şi acoperă unghiile cu un strat protector.
Aportul de calciu hrăneşte unghiile."
Parerea mea : 10+. il aplic ca base coat; cand fac french intr-un singur strat, iar cand 'pictez' pe toata unghia, in doua, fiindca are o tenta galbuie si deranjeaza oarecum ochiul ..

Lac protector 3 in 1
Descriere oficiala : "Formula trei în unu asigură un strat protector ultralucios deopotrivă unghiilor naturale şi celor vopsite. Asigură un efect lucios intensiv de durată."
Parerea mea: chiar face ce promite, si in plus mentine si modelul intact, nu sare de pe unghie.
Cu ajutorul acestor 3 crai imi ingrijesc unghiile si mentin manichiura intacta mai mult de o saptamana.I'm in love :))







Leave a Reply