Talk+a kind of review+NOTD

Sper ca aici nu se scad puncte pentru absenta, ca as fi deja exmatriculata :))
Deci, buna seara fetelor, sper ca ati petrecut frumos de sarbatori si ca n-ati exagerat cu 'gustarile'. Eu ca de obicei am preferat sa lenevesc si sa ma uit la serialul meu preferat din perioada asta, "Desperate Housewives"(vi-l recomaaand)
Inainte de Pasti am dat comanda cu o prietena la Cosmetic Plant,ieri a sosit; Crema antiacnee cu ulei de salvia si sulf - nu am probleme chiar asa de mari, dar pe frunte si nas,sau zona T,whatever, am cativa indivizi care ma sacaie,deci tre sa le vin de hac. Am avut ocazia sa o folosesc doar o data si pot sa spun ca mi-a placut: intra repede in piele si in plus o lasa ataaaaaaaaat de fina; mirosul e cam hmmm dar cred ca o sa ne placem odata si odata. In afara de crema mi-am mai comandat Lotiunea tonifianta cu ardei iute pt par - parul meu e foooarte problematic, pana acum nu s-a imprietenic decat cu Tratamentul cu Lotus-Shield de la Avon, in rest se ingrasa de la orice altceva pun pe el (si am cateva produse care le tin degeaba... ), dar, cum ma iau mereu dupa ce "promit" produsele astea si la cate review-uri am vazut pe aici,am zis sa incerc. In fine, revin peste ceva timp cu impresii finale:))
Tot inainte de Pasti am dat comanda si la Farmasi,care m-au cam dezamagit si in ceea ce priveste transportul si produsele. Bine, sa nu generalizez, mi-am luat un fond de ten ( si asta era foaaarte discutat de fete) si un blush-primul meu blush, imi luasem o pensula de la Elf pt fata si nu aveam ce sa fac cu ea:)). Blushul imi place,sunt incantata de el, nu prea am fost atenta la cum se mentine dar in principiu e fain, lucru care nu pot sa il spun despre fond de ten. Tinand cont ca am tenul deschis,mi-am luat prima nuanta,si nu prea am fost inspirata cand am facut asta fiindca dupa ce l-am aplicat aratam ca o stafiee! in plus, nici prea bine nu se intinde si are si un aspect prafos. In fine, am vazut ca majoritatea fetelor il considera bun, mie una nu mi-a placut.(Cui ii place sa fie pe faza, vreau sa organizez un giveaway in curand)








Ultimele unghiute facute, ale colegei mele:



De mine nu prea am mai avut nici chef,nici timp, asa ca l-am lasat pe prietenul meu sa se joace:


Pe mine m-a impresionat!:))

2 Comments

  • 28 aprilie 2011 la 23:50 | Permalink

    Foarte talentat prietenul tau....tre sa incerc sa vad poate are si al meu talente deastea ascunse:). Ce fond de ten ai luat de la Farmasi? ca si eu vreau sa mi-l iau pe cel mult discutat, dar eu oricum ma duc si il iau din magazin:)

  • 29 aprilie 2011 la 19:39 | Permalink

    frumoase unghiile:D

  • Leave a Reply