Random talk

Buna fetelor, sper ca ati avut parte de o dimineata frumoasa de 1 Martie, cu toate ca eu nu prea simt pe deplin sarbatoarea asta din cauza fulgilor caare nu mai inceteaza odata ... imi doresc nespus sa vina primavara; nu mai suport zapada, flescaiala,FIRGUUUL asta :((

    So, acum ceva timp am aruncat o privire prin cartile mamei(care sincer le gaseam inutile mai demult) si am gasit cate ceva cu care ar merita sa imi pierd timpul ... o carte care mi-a atras atentia a fost "Secretul frumusetii" de Monica Dumitrescu,aparuta prin 1991(bigger than me haha:)) ). Rasfoind-o, am dat peste lucruri interesante despre: tratarea,intretinerea tenului, ingrijirea ochilor,gatului,parului,mainilor,picioarelor, samd. Practic, cartea desconspira mici trucuri,masti la indemana oricui, care pot avea urmari benefice, insa in primul rand arata cat de important e sa ne cunoastem propria persoana.
Vreau sa impartasesc cu voi acest "secret", asa ca pentru fiecare capitol voi incerca sa prezint niste idei esentiale despre aceste lucruri pe cat de banale, pe atat de importante.

Va doresc o zi frumoasa:*

One Comment

  • 1 martie 2011 la 12:36 | Permalink

    O primavara frumoasa!!!!

  • Leave a Reply