Birthday stuff + Fraulein38 - 180(pic heavy)

Buna fetelor! Bine v-am regasit .. nu stiu de ce am mai multa inspiratie atunci cand ma simt rau, mi s-a intamplat de multe ori asta. Acum ca sunt racita cobza si am si-un fel de conjunctivita (ma transform intr-un monstruleet, am ochiul cat un cartof de 2 zile..) si stau acasa toata saptamana, am ce face :D

Am venit cu impresii de la ziua mea de nastere. Well, am facut 18 ani.. toti ma intreaba "cum e sa ai 18 ani?' dar nu am simtit cine stie ce pana ieri cand am fost la doctor si d'na mi-a spus ca de acum am nevoie de asigurare, fiindca nu mai pot figura ca si "copil in grija familie".. 
Am sarbatorit pe 1, cu colegii si cativa prieteni.. ideea era sa sarbatoresc pe la sfarsitul lui octombrie, cand ar fi avut M. juramantul si putea fi si el langa mine, dar se pare ca li s-a facut mila de ei si le-a dat invoire chiar in ziua aceea :X

And btw, mi-am schimbat si tunsoarea, sper sa va placa.M-am chinuit degeaba sa-mi aranjez parul, ca dupa doua zgaltaieli si plus caldura care era pe acolo tot cum a vrut el a stat :))
"Screw prince charming! I  have a soldier!!"
 Doar cu atat am scapat, i-am rugat sa nu ma bage cu fata sa nu ramana genele prin tort  :))

Fiecare zi de nastere isi are farmecul in cadouri, de acord? 

Pe langa alte cadouri foarte frumoase, vreau sa va prezint unul care tine si de beauty, sa zic asa.Am primit din partea colegilor mei o trusa Fraulein38 cu 180 de culori pe care o ador, acum cea mica de 40 de nuante si-a gasit sora mai mare:))


L.E: Niciun cadou nu s-a comparat cu acesta ...
Kisses,

One Comment

  • 5 octombrie 2011, 20:57 | Permalink

    Wow doar 18 ani! La multi ani fericiti si plini numai de realizari!Btw inelul chiar ca e superb! Pupici!

  • Leave a Reply