Benzi depilatoare? Nu, multumesc ...

Neata fetelor ... da, e 5 jumate dimineata iar eu sunt aici, gata de povestit. Adevarul e ca mi s-a umflat o amigdala, iar durerea s-a extins cam pe toata partea dreapta si nu prea pot sa dorm :))
Dupa cum am spus, urma sa va povestesc despre experienta mea cu Benzile Depilatoare Sesu.

Stim cu toaaate ca epilarea e cel mai dureros proces pe care trebuie sa il efectuam lunar sau mai des, ca nah, "sufera baba la frumusete"; mai noi si "mosii", sa nu uitam ca exista si baieti care iau acest lucru in serios, care pe de o parte imi place ca asa simt si ei pe pielea lor cum e sa fii fata, dar pe de alta parte parca le ia din ...farmec, barbatie (strict parerea mea si punct).
Metode de epilare sunt o gramada, de la eterna ceara pana la epilari definitive cu IPL, si-om trai si-om mai vedea si alte minunatii, dar cate dintre noi, din comoditate numai, n-avem proasta inspiratie sa mai apelam si la Bic, nenea ala de taie da creste ingrozitoooor (de des) dupa. (oare are acelasi efect si in cap:-? ? glumeeeeam:)) )

Eu am un prieten fff bun, Epilatorul Braun Silk-epil 3 Soft Perfection 3270 Roz ,cu care ma inteleg de minune de cativa ani buni, dar ca o prietena rea ce sunt in momentele in care ma grabesc, si mai exact in ultimul,imi aduc aminte "heeeei, unde ma duc cu padurea dupa mine?!" si fug repede la lama. Si iar incepe o serie de "Proasto. Proasto. Proasto. Sa vezi ce-o sa te doara cand te faci iar cu aparatul." MERITT!!
 Si-am stat eu si m-am gandit, pana acum nepracticand alte metode de inlaturare a parului nedorit, sa incerc si altceva. Crema depilatoare ? Nu, am auzit ca miroase urat. Ceara? Painfull. Benzi cu ceara rece? Mhm, sa zicem. Si asa am ajuns in fata rafturilor din Kaufland, in cautarea unor benzi cu care sa incep o noua relatie de prietenie. FAILED PROJECT. Mi-am ales unele de la Sesu, Alix Avien, mama lor acolo,si am plecat fericita acasa, in speranta ca ele vor smulge firele de par intr-un timp mai scurt decat aparatul. Fals, ca mie nu prea mi le-a smuls :)) Dupa ce ca sunt putine, 12 la numar, si chiar daca una poate fi folosita de mai multe ori tot nu mi s-au parut deajuns. Si mai ales servetele, numai 2. Eu m-am facut seara, si daca am vazut ca nu si nu, m-am razgandit, dar a doua zi am avut proasta inspiratie sa le mai dau o sansa, insa servetelele le consumasem cu o seara inainte si vaaai de capul meu cat m-am chinuit sa scap de ceara aia. Si nu mai spun ca am incercat si inghinal, nimic nou, la fel, 60% inca mai era acolo, dar cand am revenit cu aparatul m-am ales cu o frumoasa inflamatie, numai in locul unde am dat cu banda .. Anyway, bine ca exista farmacii:))

In concluzie, nu voi mai da nimic pe aparatul meu pe care deabia acum am inceput sa il apreciez cu adevarat:)) 

Tot ce-am insiruit aici am simtit pe pielea mea, nu e neaparat ca si la voi sa reactioneze la fel!


Leave a Reply